EASYBALANCE Nyheter

Vår medarbetare Sven Möller går i pension

Det är med dubbla känslor som vi meddelar att vår medarbetare och kollega Sven Möller slutar för att gå i pension. Sven gör sin sista arbetsdag fredagen den 29 maj.

Det var med stor glädje och tillförsikt som jag inledde samarbetet med Sven för drygt 10 år sedan då Niso Teknik AB förvärvade Safety Seal Europe AB. Där ingick Sven som en "inventarie" med sin unika kompetens. Hans långa och gedigna kunskap inom däck och speciellt inom reparation av desamma har skapat en grund för Safety Seal Europe AB att jobba vidare på.

Långt innan dess var vi vänner genom våra arbeten att sälja till gemensamma kunder både inom och utanför Sverige. Den tid som då låg framför oss har nu kommit till sin ända och det är stor saknad vi känner när nu Sven lämnar oss.

Vi alla arbetskamrater i Safety Seal så väl i Sverige som i Tyskland önskar honom lycka till och att ta sig tid till att njuta av den stundande ledigheten från de plikter som arbetet har medfört.

Safety Seal Europe AB gm Bengt Åke Nilsson
Sven Möller, Safety Seal Europe AB

Publicerad: fredag 29 maj 2015

Kom och träffa oss på Autopromotec

Bologna, Italien 20 - 24:e maj


Vi lyfter fram fördelarna på PPK avtal att balansera alla kommersiella hjul med EASYBALANCE däckbalanseringspulver, istället för att göra endast styraxeln. Tester i Tyskland har visat upp till 33% däckslitage besparingar på släpvagnsaxlar och 20% på drivaxeln!

Den senaste nya storleken på Rollock hjulmutterlås, kommer att visas, passar 6-bultars 17,5" fälgar med 245 mm bult cirkel - till exempel Mercedes Atego. Med detta senaste tillskottet finns Rollock tillgängligt och passar de vanligaste kommersiella hjul bult mönster, från 16" till 22,5" fälgstorlekar och från 19mm upp till 36mm mutter.

Vi visar också sortimentet på Safe Wheel återanvändbara hjulmutterlås, som förhindrar att hjulmuttrarna lossnar samtidigt som man skyddar muttrar, bultar och andra trafikanter.

..och sist men inte minst. Vi har återigen genomfört TÜV tester på
Safety Seal Plus Tyre Repair vilka visar hur den tål extrem överhettning och belastning (60 minuter vid hastigheter 270-300 km/t), som möjliggjorts genom Safety Seal:s unika kombination av garn och gummiblandning.

För mer info, kom och träffa oss på Hall 22 monter B 60

Publicerad: onsdag 06 maj 2015